Skip to content

Avoin Hakemus

Avoin hakemus it-alan ammattilainen

Avoin Hakemus

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä näyttämään omat kykysi monipuolisesti ja vastuullisesti mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa hankkeissa.  Teemme työtämme intohimolla muttei liian vakavasti, töissä saa ja pitää viihtyä sekä olla hauskaa.

Haluamme että elät, viihdyt ja kehityt kanssamme seuraavalle tasolle, samalla pääset myös vaikuttamaan ja rakentamaan Altoros-tarinaa Suomessa.  Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta meillä on myös mielenkiintoinen kansainvälinen ulottuvuus: yli 350 ammattilaista viidessä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

Haemme usein:

  • Ohjelmistokehittäjiä, joilla on jo ohjelmistokehityskokemus ja -näkemystä. Käytetyt teknologiat: mm. .Net, C#, Java, React, NodeJS, Angular, AWS, Azure, GCP.
  • Koodaavia testaajia, jotka tuntevat laadunvarmistuksen salat sekä pystyvät myös kehittämään testaustyökaluja ja testausautomaatiota.
  • Data Scientist / Machine Learning Engineer -osaajia, joilla on jo kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä (Python, R, pilvipalvelut)

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden toteuttaa unelmaasi sekä vaikuttaa toimintamalleihin
  • Matalan organisaation, joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan
  • Etupaketti varmistamaan hyvinvointisi (esim. Työterveys, hammashoito, vakuutukset)
  • Bonusmalli

Jos tämä herätti mielenkiintosi, laitathan hakemuksesi ja CV:si ripeästi meille. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja sopivan ammattilaisen löytyessä pyrimme palkkaamaan hänet mahdollisimman nopeasti.

Jos haluat lisätietoja, niin kerron mielelläni lisää: Ari Mutanen, [email protected], +358 50 568 0532.

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys. Toimistojamme löytyy viidestä eri maasta ja pääkonttorimme on Sunnyvalessa, Yhdysvalloissa. Suomessa tuotamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja useille eri liiketoiminta-alueille. Altoros-ryhmä on palvellut asiakkaitamme ja kumppaneitamme erilaisissa kansainvälisissä kehityshankkeissa menestyksellä jo 20 vuotta, vuodesta 2001 alkaen. Tällä hetkellä meitä on yli 350 softa-ammattilaista ja meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta. Lisää meistä, palveluistamme ja asiakastarinoistamme www.altoros.com ja www.altoros.fi.

Hae työpaikkaa

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?