Skip to content

Avoin työpaikka – AI / ML Engineer

Avoin työpaikka – AI / ML Engineer

Koneoppimisen tekoälyasiantuntijana / AI / ML Engineer pääset ratkomaan tosielämän tapauksia uusimpien koneoppimistekniikoiden avulla. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa, jotta voit tuoda erilaisia älykkäistä malleja kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa.  Tekoälyn soveltaminen voi liittyä mm. ennakoiviin ja ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, kuvantunnistukseen, ostokäyttäytymisen selvittämiseen, puheen tai tekstin tunnistukseen.

Toivomme sinulta softankehityksen intohimoa ja aiempaa analytiikka tai tekoäly hands-on kokemusta esim. kuvantunnistus tai ennakoiva huolto. Olet suunnitellut ja kehittänyt toimivia ratkaisuja jo vuosia ja hallitset laajoja kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa sekä osaat hakea liiketoimintaa tukevia sopivia teknisiä ratkaisua. Osaat toimia asiakkaan luottopelurina, jota asiakas haluaa kuunnella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä näyttämään omat kykysi monipuolisesti ja vastuullisesti mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa hankkeissa.  Teemme työtämme intohimolla muttei liian vakavasti, töissä saa ja pitää viihtyä sekä olla hauskaa.

Haluamme että elät, viihdyt ja kehityt kanssamme seuraavalle tasolle, samalla pääset myös vaikuttamaan ja rakentamaan Altoros-tarinaa Suomessa.  Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta meillä on myös mielenkiintoinen kansainvälinen ulottuvuus: yli 350 ammattilaista viidessä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

Tyypilliset työtehtävät:

 • Datan analysointi hakien malleja ja mahdollisuuksia
 • Uusien mallien ja algoritmien kehittäminen, soveltaminen ja integrointi
 • Prototyyppien rakentaminen ja evaluointi
 • Uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen datan avulla

Toivomme:

 • Kykyä havainnollistaa tekoälyn mahdollisuuksia liiketoiminnalle
 • Aiempaa kokemusta tekoäly-ratkaisujen rakentamisesta ja soveltamisesta
 • Osaamista ja kokemusta työkaluista ja alustoista (esim: Python, R, TensorFlow, Amazon SageMaker, Caffe, Google ML kit)
 • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
 • Erinomaista vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden toteuttaa unelmaasi sekä vaikuttaa toimintamalleihin
 • Matalan organisaation, joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan
 • Etupaketti varmistamaan hyvinvointisi (esim. Työterveys, hammashoito, koulutus, virkistys)
 • Bonusmallin

Jos tämä herätti mielenkiintosi, laitathan hakemuksesi ja CV:si ripeästi meille. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja sopivan ammattilaisen löytyessä pyrimme palkkaamaan hänet mahdollisimman nopeasti.

Jos haluat lisätietoja, niin kerron mielelläni lisää: Ari Mutanen, [email protected], +358 50 568 0532.

 

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys. Toimistojamme löytyy viidestä eri maasta ja pääkonttorimme on Sunnyvalessa, Yhdysvalloissa. Suomessa tuotamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja useille eri liiketoiminta-alueille. Altoros-ryhmä on palvellut asiakkaitamme ja kumppaneitamme erilaisissa kansainvälisissä kehityshankkeissa menestyksellä jo 20 vuotta, vuodesta 2001 alkaen. Tällä hetkellä meitä on yli 350 softa-ammattilaista ja meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta. Lisää meistä, palveluistamme ja asiakastarinoistamme www.altoros.com ja www.altoros.fi.

Hae työpaikkaa

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?