Skip to content

Haetaan Angular ohjelmistokehittäjää

Angural ohjelmistokehittäjä
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Haetaan Angular ohjelmistokehittäjää

Haemme osaavaan tiimiimme kokenutta Angular -ohjelmistokehittäjää rakentamaan digitaalisia kielipalveluita.

Toivomme sinulta softankehityksen intohimoa ja hands-on kokemusta. Olet suunnitellut ja kehittänyt toimivia digitaalisia ratkaisuja jo vuosia ja hallitset laajoja kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta. Kokemuksellasi pystyt ohjaamaan kehittämistä oikeaan suuntaan samalla kun tuet ja motivoit muita tiimisi kehittäjiä.

Toimit mielelläsi myös asiakkaan luottohenkilönä, jota asiakas haluaa kuunnella. Osaat suositella ja perustella teknisiä ratkaisuja joiden pohjalta roadmap saadaan järkeväksi kokonaisuudeksi.  Samalla pystyt tekemään liiketoimintaa vahvasti tukevia ratkaisuja ja päätöksiä.  Työskentelymalli olisi hybridi, osa etänä ja osa asiakkaamme tiloissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä mukaan mielenkiintoiseen ja pitkäaikaiseen hankkeeseen, jossa pääset näyttämään osaamistasi monipuolisesti ja vastuullisesti. Haluamme, että viet palvelu- ja teknologiaosaamistamme kanssamme seuraavalle tasolle, samalla pääset myös vaikuttamaan ja rakentamaan Altoros-tarinaa Suomessa.  Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta meillä on myös mielenkiintoinen kansainvälinen ulottuvuus: 400 ammattilaista seitsemässä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

Toivomme Sinulta:

 • Päättäväistä, määrätietoista ja itsenäistä työskentelyotetta
 • Sujuvaa kommunikointikykyä ja vaikuttamistaitoja
 • Vahvaa hands-on osaamista seuraavista: Angular (tärkein), TypeScript, NodeJS  
 • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Arvostamme myös:

 • Osaamista joistakin seuraavista:  Python, AWS, Heroku, Jasmine
 • Kokemusta pilvi-migraatioista tai -transformaatioista
 • Tietokannat (esim. NoSQL, MS SQL, PostgreSQL)
 • Rohkeaa tekemisen meininkiä sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden toteuttaa unelmaasi sekä vaikuttaa toimintamalleihin
 • Matalan organisaation, joustavat työajat, kannustavan ilmapiirin ja kilpailukykyisen palkan
 • Etuja, joilla varmistamme hyvinvointisi ja viihtyvyytesi (esim. työterveys, hammashoito, koulutus)
 • Bonusmallin
 • Etätyömahdollisuuden

Jos tämä herätti mielenkiintosi, laitathan hakemuksesi ja CV:si ripeästi meille. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja sopivan ammattilaisen löytyessä pyrimme palkkaamaan hänet mahdollisimman nopeasti.

Jos haluat lisätietoja, niin kerron mielelläni lisää:
Ari Mutanen, [email protected], +358 50 568 0532.

 

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys. Toimistojamme löytyy viidestä eri maasta ja pääkonttorimme on Sunnyvalessa, Yhdysvalloissa. Suomessa tuotamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja useille eri liiketoiminta-alueille. Altoros-ryhmä on palvellut asiakkaitamme ja kumppaneitamme erilaisissa kansainvälisissä kehityshankkeissa menestyksellä jo yli 20 vuotta, vuodesta 2001 alkaen. Tällä hetkellä meitä on noin 400 softa-ammattilaista ja meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta. Lisää meistä, palveluistamme ja asiakastarinoistamme www.altoros.com ja www.altoros.fi.

Hae työpaikkaa

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?