Skip to content

Avoin työpaikka – Senior Java Software Developer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Avoin työpaikka – Senior Java Software Developer

Haemme kasvavaan joukkoomme osaavaa Java-ohjelmistokehittäjää full-stack tai backend painotuksella.

Toivomme sinulta softankehityksen intohimoa ja hands-on kokemusta. Olet suunnitellut ja kehittänyt toimivia ratkaisuja jo vuosia ja hallitset laajoja kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa sekä osaat hakea liiketoimintaa tukevia sopivia teknisiä ratkaisua. Osaat toimia asiakkaan luottopelurina, jota asiakas haluaa kuunnella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä näyttämään omat kykysi monipuolisesti ja vastuullisesti mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa hankkeissa.  Teemme työtämme intohimolla muttei liian vakavasti, töissä saa ja pitää viihtyä sekä olla hauskaa.

Haluamme että elät, viihdyt ja kehityt kanssamme seuraavalle tasolle, samalla pääset myös vaikuttamaan ja rakentamaan Altoros-tarinaa Suomessa.  Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta meillä on myös mielenkiintoinen kansainvälinen ulottuvuus: yli 350 ammattilaista viidessä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

Toivomme Sinulta:

 • Erinomaista vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä
 • Kokemusta ja vahvaa hands-on Java-ohjelmointiosaamista
 • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Arvostamme myös:

 • Yrittäjähenkisyyttä
 • Osaamista pilviympäristöistä (Azure, AWS, GCP)
 • Kokemusta pilvi-migraatioista tai -transformaatioista
 • Tietokannat (esim. NoSQL, MS SQL, PostgreSQL)

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden toteuttaa unelmaasi sekä vaikuttaa toimintamalleihin
 • Matalan organisaation, joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan
 • Etuja, joilla varmistamme hyvinvointisi ja viihtyvyytesi (esim. Työterveys, hammashoito, koulutus)
 • Bonusmallin

Jos tämä herätti mielenkiintosi, laitathan hakemuksesi ja CV:si ripeästi meille. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja sopivan ammattilaisen löytyessä pyrimme palkkaamaan hänet mahdollisimman nopeasti.

Jos haluat lisätietoja, niin kerron mielelläni lisää: Ari Mutanen, ari.mutanen@altoros.com, +358 50 568 0532.

 

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys. Toimistojamme löytyy viidestä eri maasta ja pääkonttorimme on Sunnyvalessa, Yhdysvalloissa. Suomessa tuotamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja useille eri liiketoiminta-alueille. Altoros-ryhmä on palvellut asiakkaitamme ja kumppaneitamme erilaisissa kansainvälisissä kehityshankkeissa menestyksellä jo 20 vuotta, vuodesta 2001 alkaen. Tällä hetkellä meitä on yli 350 softa-ammattilaista ja meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta. Lisää meistä, palveluistamme ja asiakastarinoistamme www.altoros.com ja www.altoros.fi.

 

Hae työpaikkaa

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?