Suunnitelmissa
mobiilisovellus?

SE NIMITTÄIN KANNATTAA – TULEE VOITTAJAFIILIS!

Tarjoamme Black Friday etuna konsultointia maksuttomasti!

3

Kolmelle ensimmäiselle maksuton konsultointi

Olipa toiveesi sitten Android, iOS tai ehkäpä hybridisovellus, hoidamme koko kehitysketjun konseptoinnista toteuksen ja testauksen kautta julkaisuun. Sovelluksesi voi olla tarkoitettu kuluttajille, yrityksille tai vaikkapa yrityksesi oman henkilöstön käyttöön. Kohderyhmästä riippumatta tuotamme ketterästi laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä sovelluksia.

Konsultointi sisältää:

•  Tarvekartoituksen (mitä ja kenelle)

•  Toteutusehdotuksen (yleiskuvaus, teknologiat, toiminnallisuus)

• Muutaman näyttömallin (Mockups) sovelluksesta

Lähetä yhteystietosi meille alta ja olemme yhteydessä sinuun 24h sisällä.

Black Friday tarjouksemme on voimassa koko mustan viikon 26.11-3.12.2021

Puhelin

+358 50 568 0532

Sähköpostiosoite

[email protected]

Jaa eteenpäin

Kilpailuetua mobiilisovelluksella?

Olemme ketterä ja innovatiivinen digitalisaation liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys.  Autamme asiakkaitamme digitaalisuuden hyödyntämisessä, kehitämme ja toteutamme ohjelmistoratkaisuja, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin.

Tällä kertaa halusimme ottaa mobiilisovellukset ja niiden kehittämisen esille. Käytämme puhelinta yhä enemmän ja yhä useampaan tarkoitukseen; maksamiseen, ostamiseen, lukemiseen, kuunteluun, katseluun jne.   Kun puhelimet ovat joka tapauksessa lähes poikkeuksetta aina mukana, miksemme siis tutkisi eri liiketoimintamahdollisuuksia niillä?

Mobiilisovellus on käytännöllinen ratkaisu, niin yritykselle kuin kuluttajalle. Helppo tiedonsaanti nopeuttaa vuorovaikutuksen ja päätöksenteon prosesseja. Markkinoinnin ja myynnin edistäminen mobiilisti tarjoaa tehokkaita tapoja saada kilpailuetua ja tuloksia. Asiakkaasi tavoitat näppärästi esim. push-viestien avulla. Mobiilisovelluksen avulla parannat asiakkaidesi palvelukokemusta ja helpotat työntekijöidesi arkea.

Meillä on 20 mobiilikehityksen ammattilaista valmiina palvelmaan sinun tarpeitasi, ota meihin yhteyttä, niin luodaan teille kilpailuetua.

Altoros Finland

Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki, Finland

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys.  Autamme asiakkaitamme digitaalisuuden hyödyntämisessä, kehitämme ja toteutamme ohjelmistoratkaisuja, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Autamme nykyisten työprosessien automatisoinnissa, tiedonhallinnan helpottamisessa sekä tiedon jalostamisessa ja hyödyntämisessä. Meillä on yli 350 ohjelmistosuunnittelijaa palveluksessasi tehostamaan liiketoimintaasi.

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?