Skip to content

Full Stack -kehityksellä kohti tehokkaampaa liiketoimintaa

ota meihin yhteyttä
Ideasta toteutukseen

Tarjoamme apua yrityksesi koko ohjelmistokehityksen ja digitaalisten palveluiden projekteihin – Ideasta toteutukseen ja tukipalveluiden kautta jatkokehitykseen. Me autamme sinua kirkastamaan tavoitteesi, sekä rakentamaan siitä yhä tehokkaampaa liiketoimintaa.  Hoidamme kokonaisuuden niin visuaalisen käyttökokemuksen kuin sen takana olevan toiminnallisuuden  (Front-end ja Back-end).

Altoros tiimi

Idean tai liiketoimintatarpeen jalostaminen toimivaksi kokonaisuudeksi vaatii taustalle osaavan tiimin. Meillä on yhteensä 250+ kokenutta ohjelmistokehityksen ammattilaista, jotka menestyksekkäästi toimittavat ratkaisuja niin pieniin kuin isompiin ja monimutkaisiinkin projekteihin. Ohjelmistokehitysprojektin laajuuden, budjetin ja aikataulutavoitteiden mukaisesti voimme kiinnittää projektiinne kokonaisen tiimin tai halutessanne vaikka yksittäisen ammattilaisen.

Osaaminen

Tarjoamme koko ohjelmistokehityksen elinkaaren palvelut ensi vaiheen määrittelystä toteutuksen kautta käyttöönottoon ja tukeen.  Meiltä löytyy laajasti teknologiaosaamista ja palveluita:  esim. .NET, Ruby, Java, UI, React, NodeJS, Angular, mobiili, pilvipalvelut, big data, tekoäly tai analytiikka.

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?