Skip to content

Henkilökohtainen pukeutumisen Stailaaja -sovellus

Stailaajasovellus

Käytetyt teknologiat

Palvelinalusta – Cloud-based servers

Asiakasympäristö / Sovelluspalvelin – IE, Firefox, Safari, Chrome

Teknologiat – Ruby on Rails, jQuery, rSpec

Ohjelmointikieli – Ruby, JavaScript

Tietokanta – MySQL

Lopputulos

Ruby on Rails -kehittäjien ryhmä toteutti Object-Relational Mapping (ORM) -lähestymistavan kaikilla tietokantakyselyjen käsittelyn rajoituksilla. Verrattuna perinteisiin vaihtoehtotekniikoihin oliokeskeisen kielen ja relaatiotietokannan välillä, koodin määrä on vähemmän ORM: n kanssa. Tiimi ei kuitenkaan voi aina käyttää ORM: ää prosessoidakseen monimutkaisia tietokantakohtaisia kyselyjä. Siksi käytämme ORM: ää käsittelemään jopa 80% yksinkertaisista tietokantakyselyistä. Monimutkaisempia kyselyitä käsitellään MySQL: llä. Tämän avulla voimme käyttää sekä ORM:ää, että perinteisiä MySQL-tekniikoita suorituskyvyn optimoimiseksi.

Ruby on Rails kehitys-tiimi toteutti ratkaisun, jossa kahden eri teknologian (ORM ja MySQL) parhaat puolet yhdistettiin siten, että suurin osa peruskyselyistä noin 80% tehdään ORM:llä ja loput monimutkaisemmat kyselyt vastaavasti MySQL:llä. Tällä tavoin myös suorituskyky voitiin optimoida parhaaksi mahdolliseksi.

Uudistusten myötä sovelluksen suorituskyky parani huomattavasti. Tiimimme jatkaa työskentelyä asiakkaan kanssa kokemusten ja tietämyksen jakamiseksi. Altoros toteutti myös joukon ohjelmistosuunnittelumenetelmiä (SCRUM, jatkuva integrointi) kehitysprosessien ja tiimidemme välisen yhteistyön optimoimiseksi.

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?