Skip to content

Missä asiakkaasi luuraa?
Mobiilisovelluksen avulla tavoitat heidät aina.

ota meihin yhteyttä

Ajasta ja paikasta riippumattomat mobiilisovellukset parantavat asiakaspalvelukokemusta ja helpottavat työntekijöiden arkea.
Jos teillä on idea tai tarve rakentaa mobiilisovellus, me autamme mielellämme sen kehittämisessä ja toteuttamisessa. Meillä on yli 100 menestyksekkäästi toimitettua mobiilisovellusten kehityshanketta eri toimialojen yrityksille.

VIEDÄÄNKÖ SOVELLUSIDEASI KÄYTÄNTÖÖN?

Onko teillä idea tai tarve kehittää mobiilisovellus, digitalisoida liiketoimintaa ja tarjota kattavampaa palvelua? Mobiilisovellus voi tuoda näihin uusia mahdollisuuksia, sekä sen lisäksi se helpottaa ja nopeuttaa arkisia rutiineja.
Etä- ja liikkuvaa työtä tekeville esim. työajanseurantaan tai projektien hallintaan liittyvät sovellukset mahdollistavat työn optimaalisen seurannan ja raportoinnin ajasta ja paikasta riippumatta. Toteutimme mm. KeloTwinille digitaalisen työkalun rakentamisen eri vaiheiden hallintaan sekä laadunvarmistukseen, tämän avulla työmaakäyntien määrä väheni ja faktoihin perustava päätöksenteko lisääntyi, sekä tiedonkulku on sujuvampaa. Tässäkin tapauksessa mobiilisovellus on avainroolissa.

Mobiilisovellus voi myös parantaa käyttökokemusta, nopeuttaa asiakaspalvelua ja lisää sitoutumista yrityksen palveluihin.

Osaaminen

Tarjoamme täyden elinkaaren hallinnan iOS-, Android- ja Hybridi-pohjaisille sovelluksille prototyypeistä käyttöönottoon ja testaukseen. Hybridi-alustoista hallitsemme mm. seuraavia Xamarin, React Native, Cordova, Flutter. Suunnittelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa tarpeeseen sopivat mobiiliratkaisut. Palveluumme kuuluu koko toimitusketju: konseptointi, suunnittelu, tekninen toteutus, testaus ja julkaisu, sekä tuki. Toteutamme myös eri alustojen välisiä porttauksia sekä integraatioita.
Meillä on yli 100 menestyksekkäästi toimitettua mobiilisovellusten kehityshanketta eri toimialojen yrityksille, kuten terveydenhuolto, finanssi- ja pankkiala, sähköinen kaupankäynti ja julkinen sektori. Tutustu referensseihimme tästä.

Kilpailuetua mobiilisovelluksen avulla

Mobiilisovellus on käytännöllinen ratkaisu, niin yritykselle kuin kuluttajalle. Helppo tiedonsaanti nopeuttaa vuorovaikutuksen ja päätöksenteon prosesseja. Markkinoinnin ja myynnin edistäminen mobiilisti tarjoaa tehokkaita tapoja saada kilpailuetua ja tuloksia. Asiakkaasi tavoitat näppärästi push-viestien avulla.

Mobiilisovelluksen avulla parannat asiakkaidesi palvelukokemusta ja helpotat työntekijöidesi arkea.

Keskustellaanko projektistanne? Räätälöimme mobiilisovellukset juuri teidän tarpeisiin.

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?