Skip to content

Missä asiakkaasi luuraa?
Mobiilisovelluksen avulla tavoitat heidät aina.

ota meihin yhteyttä

Mobiilisovellukset helpottavat palveluiden käyttöä ja ne ovat ajasta ja paikasta riippumattomia.  Helppokäyttöisyytensä vuoksi ne antavat myös lisäarvoa palveluille. 

Jos teillä on idea tai tarve rakentaa mobiilisovellus, me autamme mielellämme sen kehittämisessä ja toteuttamisessa. Meillä on yli 100 menestyksekkäästi toimitettua mobiilisovellusten kehityshanketta eri toimialojen yrityksille.

Mobiilisovelluksen kehitys

Tarjoamme täyden elinkaaren hallinnan iOS-, Android- ja Hybridi-pohjaisille sovelluksille prototyypeistä käyttöönottoon ja testaukseen. Toteutamme applikaatioita, jotka ovat ladattavissa sovelluskauppojen, kuten Applen App Storen tai Google Play -kaupan kautta. Palveluumme kuuluu koko toimitusketju: konseptointi, suunnittelu, tekninen toteutus, testaus ja julkaisu.

Osaaminen

Altoroksella on osaava noin 20 henkilön mobiilikehitysosasto rakentamaan liiketoimintaa tehostavia ja helppokäyttöisiä sovelluksia. Kehitämme sovelluksia natiivisti iOS, Android sekä tarvittaessa myös Windows alustoille. Cross-alustoista tuttuja ovat mm. Xamarin, React Native, Cordova. Teemme myös eri alustojen välisiä porttauksia sekä integraatioita.

Kilpailuetua mobiilisovelluksen avulla

Mobiilisovelluksen kilpailuetua voimme saada useilla eri tavoilla ja tarkoituksilla. Esim. nykyisiin tiedonhallintajärjestelmiin sisällytetty mobiilisovelluskehitys antaa yrityksille mahdollisuuden kilpailuetuun. Helppo tiedonsaanti nopeuttaa vuorovaikutuksen, tiedonhallinnan ja päätöksenteon prosesseja. Lisäksi markkinoinnin ja myynnin edistäminen mobiilisti tarjoaa tehokkaita tapoja saada kilpailuetua ja tehokkuutta.

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?