Varaa aika

Haluatko kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa ja parantaa tehokkuutta? Kaipaatko apua teknologiamuutoksiin tai tuotekehitykseen ja mistä löytyy sopivia osaajia?

Annamme palvelullemme 30-päivän tyytyväisyystakuun, sekä lisäksi kahdelle ensimmäiselle uudelle asiakkaallemme 40 tuntia ilmaista kehityspalvelua ensimmäisen 6 kk aikana.

Tämän luottamuksellisen ja kahdenkeskisen etätapaamisen aikana käymme läpi nearshoringin hyödyt juuri sinun liiketoiminnallesi.  Maksuton etätapaaminen kestää noin 30 minuuttia. 

Toimithan ripeästi ja valitse sopiva ajankohta kalenterista sinisellä merkityistä päivistä.    Tämän jälkeen saat kutsun kalenteriisi.

5 Nearshoringin tuomaa hyötyä, joilla kasvatat liiketoimintaasi
01 Apua tekijä- tai osaamisvajeeseen Nearshoring-kohteista voi löytyä osaajia, joita omassa maassa ei ole tarjolla lainkaan. Jos siis tarvitset kipeästi ohjelmistokehittäjiä tai -arkkitehtejä, nearshoring voi olla ratkaisu.

02  Ketteryyttä ja nopeutta

Parhaimmillaan uusi projektisi voidaan käynnistää jopa parissa viikossa. Tällaisella lisäkapasiteetin käyttömahdollisuudella voit reagoida nopeasti ja vauhdittaa yrityksesi kasvua.

03 Skaalautuvuus

Projektisi osaajia voidaan joko lisätä tai vähentää joustavasti projektin tarpeen mukaisesti ilman huolia tai ylimääräisiä järjestelyjä. Käytössäsi aina sopiva määrä osaajia.

04 Pääsy osaajapooliin

Nearshoringin kautta saat pääsyn koko nearshoringin
laajaan osaamispooliin, jonka kautta on mahdollista saada käyttöön osaamista ja osaajia jotka täydentävät myös muita projektejasi. 

05 Kustannustehokkuus –mahdollisuudet kasvavat

Nearshoring mahdollistaa kehitysprojektien kustannussäästöjä Suomen hintoihin verrattuna. Näitä kustannussäästöjä voidaan siten käyttää innovoinnin nopeuttamiseen ja kehitystyön tehostamiseen.

5

01

02

Nearshoringin tuomaa hyötyä, joilla kasvatat liiketoimintaasi

Apua tekijä- tai osaamisvajeeseen

Nearshoring-kohteista voi löytyä osaajia, joita omassa maassa ei ole tarjolla lainkaan. Jos siis tarvitset kipeästi ohjelmistokehittäjiä, nearshoring voi olla ratkaisu.

Ketteryyttä ja nopeutta

Parhaimmillaan uusi projektisi voidaan käynnistä jopa parissa viikossa. Tällaisella lisäkapasiteetin käyttömahdollisuudella voit reagoida nopeasti ja vauhdittaa yrityksesi kasvua.

03

04

05

Skaalautuvuus

Projektisi osaajia voidaan joko lisätä tai vähentää joustavasti projektin tarpeen mukaisesti ilman huolia tai ylimääräisiä järjestelyjä. Käytössäsi on aina sopiva määrä osaajia.

Pääsy osaajapooliin

Nearshoringin kautta saat pääsyn koko nearshoringin laajaan osaamispooliin, jonka kautta on mahdollista saada käyttöön osaamista ja osaajia, jotka
täydentävät myös muita projektejasi. 

Kustannustehokkuus – mahdollisuudet kasvavat

Nearshoring mahdollistaa kehitysprojektien kustannussäästöjä Suomen hintoihin verrattuna.
Näitä kustannussäästöjä voidaan siten käyttää innovoinnin nopeuttamiseen ja kehitystyön tehostamiseen.

Katso mitä asiakkaamme kertovat meistä

Puhelin

+358505680532

Sähköpostiosoite

ari.mutanen@altoros.com

Jaa eteenpäin

Kasvata liiketoimintaasi ja hankkiudu eroon ohjelmistokehitysprojektien resurssointimurheista

Tiedän yli 15 vuoden kokemuksella, millainen haaste on järjestellä ja varmistaa osaavat tekijät oikea-aikaisesti tuotekehitys- ja/tai asiakasprojekteihin. Samanaikaiset hankkeet, aikataulupaineet, riittämättömät vaatimuskuvaukset, jatkuva muutosten hallinta ja kiire rasittavat projektitiimejä usein kohtuuttomasti sekä vaikeuttavat sujuvaa resurssointia. Aikaa ja rahaa palaa, eivätkä tulokset ole välttämättä aina sitä mitä pitäisi.

Epäonnistuminen voi jopa halvaannuttaa liiketoimintaasi – samalla kun kilpailijat menevät kehityksessä ohi.

Siksi tarjoamme nearshoring -palvelua, jolla voit oikeasti päästä eroon ohjelmistokehitysprojektien resurssointimurheista lopullisesti ja säästää rahaa – ilman stressiä ja ylimääräistä säätöä.

Varaa aika etätapaamiseen alta niin jutellaan lisää.

Altoros Finland

Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki, Finland

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys.  Autamme asiakkaitamme digitaalisuuden hyödyntämisessä, kehitämme ja toteutamme ohjelmistoratkaisuja, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Autamme nykyisten työprosessien automatisoinnissa, tiedonhallinnan helpottamisessa sekä tiedon jalostamisessa ja hyödyntämisessä. Meillä on yli 350 ohjelmistosuunnittelijaa palveluksessasi tehostamaan liiketoimintaasi.

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?