Ohjelmistokehityspalveluita-Altoros

Ota meihin yhteyttä

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä.

Haluan varata etätapaamisen

Tästä pääset tekemään kalenterivarauksen kanssamme.

 

Ota meihin yhteyttä

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä.

Tahdon varata etätapaamisen

Tästä pääset tekemään kalenterivarauksen kanssamme

Varaa aika

Tämän luottamuksellisen ja kahdenkeskisen etätapaamisen aikana käymme läpi nearshoringin hyödyt juuri sinun liiketoiminnallesi.
Maksuton etätapaaminen kestää noin 30 minuuttia. 

Toimi näin:

  1. Varaa aika kalenterista sinisellä merkityistä päivistä. Tämä jälkeen saat kutsun kalenteriisi. Tapaamista voi muuttaa tai perua tilanteesi mukaan.
  2. Ota yhtyettä painikkeen kautta, jättämällä yhteystietosi meille ja me otamme yhteyttä sinuun.

Toimithan ripeasti, sillä annamme palvelullemme 30-päivän tyytyväisyystakuun, sekä lisäksi kahdelle ensimmäiselle uudelle asiakkaallemme 40 tuntia ilmaista kehityspalvelua ensimmäisen 6 kk aikana.

5 Nearshoringin tuomaa hyötyä, joilla kasvatat liiketoimintaasi
01 Apua tekijä- tai osaamisvajeeseen Nearshoring-kohteista voi löytyä osaajia, joita omassa maassa ei ole tarjolla lainkaan. Jos siis tarvitset kipeästi ohjelmistokehittäjiä tai -arkkitehtejä, nearshoring voi olla ratkaisu.

02  Ketteryyttä ja nopeutta

Parhaimmillaan uusi projektisi voidaan käynnistää jopa parissa viikossa. Tällaisella lisäkapasiteetin käyttömahdollisuudella voit reagoida nopeasti ja vauhdittaa yrityksesi kasvua.

03 Skaalautuvuus

Projektisi osaajia voidaan joko lisätä tai vähentää joustavasti projektin tarpeen mukaisesti ilman huolia tai ylimääräisiä järjestelyjä. Käytössäsi aina sopiva määrä osaajia.

04 Pääsy osaajapooliin

Nearshoringin kautta saat pääsyn koko nearshoringin
laajaan osaamispooliin, jonka kautta on mahdollista saada käyttöön osaamista ja osaajia jotka täydentävät myös muita projektejasi. 

05 Kustannustehokkuus –mahdollisuudet kasvavat

Nearshoring mahdollistaa kehitysprojektien kustannussäästöjä Suomen hintoihin verrattuna. Näitä kustannussäästöjä voidaan siten käyttää innovoinnin nopeuttamiseen ja kehitystyön tehostamiseen.

6

01

02

03

Nearshoringin tuomaa hyötyä, joilla kasvatat liiketoimintaasi

Apua tekijä- tai osaamisvajeeseen

Nearshoring-kohteista voi löytyä osaajia, joita omassa maassa ei ole tarjolla lainkaan. Jos siis tarvitset kipeästi ohjelmistokehittäjiä, nearshoring voi olla ratkaisu.

Ketteryyttä ja nopeutta

Parhaimmillaan uusi projektisi voidaan käynnistää jopa parissa viikossa. Tällaisella lisäkapasiteetin käyttömahdollisuudella voit reagoida nopeasti ja vauhdittaa yrityksesi kasvua.

Skaalautuvuus

Projektisi osaajia voidaan joko lisätä tai vähentää joustavasti projektin tarpeen mukaisesti ilman huolia tai ylimääräisiä järjestelyjä. Käytössäsi on aina sopiva määrä osaajia.

04

05

06

Pääsy osaajapooliin

Nearshoringin kautta saat pääsyn koko nearshoringin laajaan osaamispooliin, jonka kautta on mahdollista saada käyttöön osaamista ja osaajia, jotka
täydentävät myös muita projektejasi. 

Kustannustehokkuus – mahdollisuudet kasvavat

Nearshoring mahdollistaa kehitysprojektien kustannussäästöjä Suomen hintoihin verrattuna.
Näitä kustannussäästöjä voidaan siten käyttää innovoinnin nopeuttamiseen ja kehitystyön tehostamiseen.

Keskity olennaiseen

Vapauta aikaa tiimiltäsi omaan liiketoimintaan, keskity olennaiseen ja anna nearshore kumppanisi hoitaa ohjelmistokehitysasiat.

Katso mitä asiakkaamme kertovat meistä

Puhelin

+358505680532

Sähköpostiosoite

[email protected]

Jaa eteenpäin

Kasvata liiketoimintaasi ja hankkiudu eroon ohjelmistokehitysprojektien resurssointimurheista

Tiedän yli 15 vuoden kokemuksella, millainen haaste on järjestellä ja varmistaa osaavat tekijät oikea-aikaisesti tuotekehitys- ja/tai asiakasprojekteihin. Samanaikaiset hankkeet, aikataulupaineet, riittämättömät vaatimuskuvaukset, jatkuva muutosten hallinta ja kiire rasittavat projektitiimejä usein kohtuuttomasti sekä vaikeuttavat sujuvaa resurssointia. Aikaa ja rahaa palaa, eivätkä tulokset ole välttämättä aina sitä mitä pitäisi.

Epäonnistuminen voi jopa halvaannuttaa liiketoimintaasi – samalla kun kilpailijat menevät kehityksessä ohi.

Siksi tarjoamme nearshoring -palvelua, jolla voit oikeasti päästä eroon ohjelmistokehitysprojektien resurssointimurheista lopullisesti ja säästää rahaa – ilman stressiä ja ylimääräistä säätöä.

Varaa aika etätapaamiseen alta niin jutellaan lisää.

Altoros Finland

Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki, Finland

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys.  Autamme asiakkaitamme digitaalisuuden hyödyntämisessä, kehitämme ja toteutamme ohjelmistoratkaisuja, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Autamme nykyisten työprosessien automatisoinnissa, tiedonhallinnan helpottamisessa sekä tiedon jalostamisessa ja hyödyntämisessä. Meillä on yli 350 ohjelmistosuunnittelijaa palveluksessasi tehostamaan liiketoimintaasi.

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?