Pilvipalvelu urheilusuoritusten analysointiin

Käytetyt teknologiat

Alusta: Microsoft Azure
Ohjelmointikielet: C#, TypeScript
Teknologiat: .NET Core, Azure Active Directory, React.js, Telerik
Tietokanta: Microsoft Azure SQL Database

 

 

 

 


Pilvipalvelu ammattiurheilijoiden suorituksien seurantaan

Norjalainen urheilulaitteiden ja -ohjelmistojen toimittaja kääntyi Altoroksen puoleen rakentaakseen pilvipalvelun urheilijoiden fyysisen suorituskyvyn seurantaa ja analysointia varten.  Samalla se mahdollisti tarpeeseen toivotun erityisen laajan käytettävyyden, skaalautuvuuden ja turvallisuuden.

Tarve

Tarjoajalla on valikoimassaan 13 eri tyyppistä laitetta voimalevyistä nopeussensoreihin, joita käyttävät yksittäiset urheilijat tai urheilujoukkueet. Anturit mittaavat suorituskykyä (juoksunopeus, nostopaino, voimaprofilointi jne.) ja lähettävät tulokset järjestelmään visualisointia varten.

Tarve oli saada alusta, jonka avulla voidaan seurata ja analysoida urheilijoiden suorituskykyä eri harjoituspaikoilla, sekä kehittää niiden tietojen avulla datapohjaisia strategioita urheilijoiden suoritustuloksien parantamiseksi. 

Yhteistyön tulokset

Altoros rakensi yhteistyössä norjalaisen SportsTech-tuotteiden toimittajan kanssa pilvipalvelun, jonka avulla voidaan seurata ja analysoida urheilijoiden suorituskykyä eri harjoituspaikoilla. #MicrosoftAzure -pohjainen järjestelmä kokoaa ja visualisoi urheilusuorituksien tiedot #IoT-laitteista, jonka perusteella valmentajat voivat kehittää tietoihin perustuvia strategioita harjoittelulle ja minimoida tulosten mahdollisen peukaloinnin. 

Asiakkaalle toimitettiin skaalautuva pilvipohjainen järjestelmä, joka mahdollistaa ammattiurheilijoille ja heidän valmentajilleen keskitetyn pääsyn harjoitustietoihin.
Sovellus kerää ja kokoaa harjoitusleireiltä käytettävistä älylaitteista tietoja, joiden perusteella on mahdollista analysoida urheilijoiden edistymistä. Näiden tietojen perusteella voidaan kehittää datapohjaisia strategioita urheilijoiden suoritustulosten parantamiseksi.  

Tietoturvalliseksi rakennetun ratkaisun ansiosta yritys pystyy estämään tietojen peukaloinnin, sekä otti samalla käyttöön yleiset ohjeistukset tietosuoja-asetuksien (GDPR) noudattamiselle.

Knee Injury and Osteoarthritis Outcome Score (KOOS) -tutkimuksen integrointi järjestelmään auttoi myös minimoimaan mahdollisia huijausmahdollisuuksia.

Jaa tämä artikkeli

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?