Vaativa integraatioprojekti toteutettiin onnistuneesti ja aikataulussa / Trussmatic Oy

Trussmatic on maailman johtava, täysin automaattisten kattoristikoiden valmistuslinjojen toimittaja. Puiset kattoristikot valmistetaan ”sahalta pakkaukseen” Trussmaticin toimitusjohtaja Jari Ketoluodon sanoja lainataksemme.

“Teknologia on ainutlaatuinen ja tällä hetkellä Trussmatic on maailman ainoa toimittaja, joka pystyy tähän. Pääasiassa asiakkaat ovat USA:ssa, mutta myös Eurooppaan on tehty toimituksia.

Euroopan toimituksissa tuli vastaan haastava integrointiprojekti, missä piti integroitua asiakkaan ERP-  ja suunnittelujärjestelmiin. Meillä oli vähän resursseja tekemään tuon tyyppistä työtä ja lähdimme etsimään tehtävään sopivaa yhteistyökumppania. Meillä oli hyvä tuuri, hallituksessamme oli jäsen, joka oli ollut tekemisissä erilaisten ohjelmistoprojektien kanssa ja hän suositteli Altorosta tähän integrointiprojektiin.

Tutkimme yhteistyömahdollisuuksia ja totesimme, että Altoroksen kanssa tämä projekti todennäköisesti tulisi toteutettua nopeasti ja laadukkaasti.

Yhteistyö Altoroksen kanssa sujui hyvin mutkattomasti ja sujuvasti. Alkuun sovimme Altoroksen kanssa yhteiset tavoitteet ja outputit, sen jälkeen Altoros on vienyt itsenäisesti projektia eteenpäin.

Projektin aikataulut pitivät ja lopputuloksena saatiin integrointi tehtyä sellaiseen muotoon mitä me haimme. Haasteita toki oli asiakkaan puoleltakin ja jonkun verran tuli muutoksia matkan varrella, mutta Altoros suhtautui niihin hyvin joustavasti.

Lopputuloksena oli hyvä tuote ja tämän kokemuksen perusteella voin suositella Altorosta jatkossakin vastaavanlaisiin hankkeisiin”, kertoo Jari Ketoluoto

Jaa tämä artikkeli

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?