Skip to content

Tule meille töihin!

Pienessä tiimissä saat vaikuttaa ja näyttää osaamistasi, lisäksi kansainvälinen ulottuvuutemme tuo uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia päästä mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin, joissa voit näyttää osaamistasi monipuolisesti ja vastuullisesti. Haluamme että elät, viihdyt ja kehityt kanssamme seuraavalle tasolle. Samalla pääset myös vaikuttamaan ja rakentamaan Altoros-tarinaa Suomessa. Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta meillä on myös mielenkiintoinen kansainvälinen ulottuvuus: yli 350 ammattilaista viidessä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt löydy, liity osaksi asiantuntijaverkostoamme jättämällä meille avoin hakemus. Haemme jatkuvasti kokeneita osaajia parhaillaan avoinna oleviin ja lähitulevaisuudessa avautuviin projekteihin.

Altoros

Katso avoinna olevat työtehtävät
ja laita hakemus tulemaan.

Senior .Net/C# Software Developers

Haemme kasvavaan joukkoomme nyt useita osaavia .Net / C# ohjelmistokehittäjiä. Toivomme sinulta softankehityksen intohimoa ja hands-on kokemusta.
Lue lisää ja laita hakemus

AI / ML Engineer

Koneoppimisen tekoälyasiantuntijana pääset ratkomaan tosielämän tapauksia erilaisten koneoppimistekniikoiden avulla.
Lue lisää ja laita hakemus

Senior Java Developer

Haemme innokkaaseen joukkoomme osaavaa Java-ohjelmistokehittäjää full-stack tai backend painotuksella
Lue lisää ja laita hakemus

Avoin Hakemus

Haemme usein mm. Ohjelmistokehittäjiä, koodaavia testaajia, Data Scientist / Machine Learning Engineer -osaajia. Kannattaa laittaa meille avoin hakemus.
Lue lisää ja laita hakemus

Uratarinoita

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?