VERKKOPOHJAINEN JÄRJESTELMÄ VERKKOKAUPOILLE

Käytetyt Teknologiat

Palvelinalusta – CentOS

Asiakasympäristö / Sovelluspalvelin – Web browser/Nginx + Passenger, Apache + Passenger

Teknologiat – Ruby on Rails Sphinx, MongoDB, MapReduce

Ohjelmointikieli – Ruby

Tietokanta – MySQL (ensisijainen), MongoDB (tilastot)

Kehitysympäristö – TextMate

Kuvaus

Altoros kehitti verkkopohjaisen järjestelmän, jonka avulla vähittäiskauppiaat voivat kerätä tilastotietoja tuotteidensa kuluttajakysynnästä ja mukauttaa myyntistrategiaansa näiden tietojen mukaan. TapMap oli aloittava yritys, joka tarvitsi ratkaisun synkronoida jälleenmyyjien myyntipistejärjestelmät online-tilien kanssa. Ratkaisuun oli sisällytettävä verkkojärjestelmä, joka tarjoaa tietoja markkinasta ja hinnoista. Tiedot oli tarkoitus päivittää päivittäin, ja  asiakkaiden oli saatava ne iPhone- ja Android-sovellusten kautta. Asiakkaat skannaisivat viivakoodeja älypuhelinkameroillaan vertailakseen hintoja, sillä aikaa kun Web-järjestelmä kerää tilastoja ja tuottaa raportteja vähittäiskauppiaille. Lisäksi haut ja skannaukset näytetään visuaalisella kartalla reaaliajassa.

Lopputulos

Ruby on Rails -kehittäjätiimimme analysoi senhetkisen ratkaisun arkkitehtuuria ja löysi tavan parantaa sitä. Rakaisun eri komponenttien väliset yhteydet optimoitiin tietokannan rakenteen parantamiseksi. Tämä paransi huomattavasti suorituskykyä ja tarjosi lähes loputtoman skaalautuvuuden.

Asiakas oli yksi kolmesta kansainvälisen EXPO -kilpailun voittajaa. IEXPO: lla oli joukko lupaavia startup-yrityksiä, jotka esittelivät projektinsa yleisölle.

Jaa tämä artikkeli

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?