Skip to content

Verkkosovellus Fitnessammattilaisille ja kuntosaleille

Käytetyt Teknologiat

Palvelinalusta – Multiplatform

Asiakasympäristö / Sovelluspalvelin – Web browser/Nginx + Passenger

Teknologiat – Ruby On Rails, JavaScript, jQuery

Ohjelmointikieli – Ruby

Tietokanta – MySQL

Kehitysympäristö – NetBeans, TextMate

Lopputulos

Ruby on Rails -sovelluskehittäjien tiimi modernisoi ratkaisun arkkitehtuurin, optimoi koodirakennetta ja paikkasi tietoturva-aukkoja. He myös suorittivat paransivat koodia, paransivat tietokannan rakennetta ja poistivat suorituskyvyn pullonkauloja ja virheitä.

jQuery-kehys toteutettiin suorituskyvyn ja aikataulun tarkkuuden parantamiseksi. Tämän ansiosta ohjelmisto toimi nopeammin ja yksinkertaisti myös tulevaa ylläpitoa.

Uusia moduuleja kehitettiin tukemaan uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi uudessa sovellusversiossa kouluttajat tai asiakkaat voivat sopia tapaamisia helpommin. Useiden lisäominaisuuksien avulla käyttäjät voivat valita kouluttajia ja kuntosaleja, sopia tapaamisia, vastaanottaa tekstiviestimuistutuksia, maksaa harjoituksista etukäteen jne.

Muiden parannusten lisäksi uuden sovelluksen avulla voi luoda raportteja ja seurata kuluja, sekä tuloja. Lokalisointitekniikan avulla on mahdollista määrittää, mihin klubiin, yliopistoon tai urheilujärjestöön käyttäjä kuuluu, kun he kirjautuvat järjestelmään, ja samalla sovelluksen rakenne ja käyttöliittymä muuttuvat vastaavasti. Koko ratkaisu on erittäin joustava ja sitä voidaan mukauttaa myös muihin tarkoituksiin.

Altoros toimitti tehokkaan, vakaan ja turvallisen sovelluksen, jota voidaan helposti mukauttaa eri toimialojen tarpeisiin. Kokonaissuorituskyky parani 10-kertaisesti, joka houkutteli puolestaan paljon uusia käyttäjiä. Asiakas onnistui luomaan ratkaisun avulla ylimääräisen tulolähteen toteuttamalla tämän useisiin ketjunsa kuntoklubeihin (UK).

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?