Skip to content

Avoin työpaikka – Senior .Net/C# Software Developers

Avoin työpaikka – Senior .Net/C# Software Developers

Haemme kasvavaan joukkoomme nyt osaavia .Net / C# ohjelmistokehittäjiä kehittämään asiakkaillemme ratkaisuja ja tuotteita.

Toivomme sinulta softankehityksen intohimoa ja hands-on kokemusta. Olet suunnitellut ja kehittänyt toimivia ratkaisuja jo vuosia ja hallitset laajoja kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta. Aiemmin olet kenties ollut rakentamassa toimitusketjun tai varastojen hallintaa, tai vaikkapa teollisuuden tuotantolinjan ohjausta, nämä eivät kuitenkaan ole ehdottomia vaatimuksia.

Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa sekä osaat hakea liiketoimintaa tukevia sopivia teknisiä ratkaisua. Osaat luoda luottamuksellisen asiakassuhteen sekä toimia asiakkaan luottopelurina, jota asiakas haluaa kuunnella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin, joissa pääset näyttämään osaamistasi monipuolisesti ja vastuullisesti. Haluamme että elät, viihdyt ja kehityt kanssamme seuraavalle tasolle, samalla pääset myös vaikuttamaan ja rakentamaan Altoros-tarinaa Suomessa.  Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta meillä on myös mielenkiintoinen kansainvälinen ulottuvuus: yli 350 ammattilaista lähes 10 eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

Toivomme Sinulta:

 • Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta
 • Sujuvaa kommunikointikykyä ja tiimihenkeä
 • Kokemusta ja vahvaa hands-on osaamista seuraavista: C#, .NET, Azure tai AWS
 • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Arvostamme myös:

 • Osaamista joistakin seuraavista: JavaScript, Node.js, React, Angular, Google Cloud Platform, Rest APIs
 • Kokemusta analytiikka- tai tekoälyprojekteista (R, Python)
 • Kokemusta pilvi-migraatioista tai -transformaatioista
 • Tietokannat (esim. NoSQL, MS SQL, PostgreSQL)
 • Rohkeaa tekemisen meininkiä sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden toteuttaa unelmaasi sekä vaikuttaa Altoroksen toimintamalleihin
 • Matalan organisaation, joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan
 • Etuja, joilla varmistamme hyvinvointisi ja viihtyvyytesi (esim. Liikunta, kulttuuri, lounas, työterveys, hammashoito, koulutus, vakuutukset, etätyömahdollisuus, puhelinetu haluttaessa, etäyhteys kotiin)
 • Palkan kokemuksesi mukaan 5.000 – 6.300€ / kk
 • Lisäksi palkitsemme bonuksilla vinkeistä uusista toimeksiannoista tai asiakkaista sekä jos kauttasi löytyy uusi työntekijä meille

Jos tämä herätti mielenkiintosi, laitathan hakemuksesi ja CV:si ripeästi meille. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja sopivan ammattilaisen löytyessä pyrimme palkkaamaan hänet mahdollisimman nopeasti.

Jos haluat lisätietoja, niin kerron mielelläni lisää: Ari Mutanen, [email protected], +358 50 568 0532.

 

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys. Toimistojamme löytyy viidestä eri maasta ja pääkonttorimme on Sunnyvalessa, Yhdysvalloissa. Suomessa tuotamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja useille eri liiketoiminta-alueille. Altoros-ryhmä on palvellut asiakkaitamme ja kumppaneitamme erilaisissa kansainvälisissä kehityshankkeissa menestyksellä jo yli 21 vuotta, vuodesta 2001 alkaen. Tällä hetkellä meitä on yli 350 softa-ammattilaista ja meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta. Lisää meistä, palveluistamme ja asiakastarinoistamme www.altoros.com ja www.altoros.fi.

Hae työpaikkaa

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?