Skip to content
Altoros
Hybridi ohjelmistokehitys

Meistä

Autamme Asiakkaitamme tunnistamaan ja hyödyntämään teknologian tuomia mahdollisuuksia, sekä löytämään uusia, innovatiivisia ratkaisuja tukemaan liiketoimintaa.

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys.  Toimimme kansainvälisesti mutta vaikutamme paikallisesti.  Palvelumme kattaa nearshoring (lähiulkoistus) kuin myös paikallisesti työskentelevät kehittäjämme.

Suomessa kasvavaan tiimiimme kuuluu osaava joukko alan ammattilaisia. Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta meillä on myös mielenkiintoinen kansainvälinen ulottuvuus: yli 350 ammattilaista viidessä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

Toimistojamme löytyy viidestä eri maasta ja pääkonttorimme on Sunnyvalessa, Yhdysvalloissa. Suomessa tuotamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja useille eri liiketoiminta-alueille. Altoros-ryhmä on palvellut asiakkaitamme ja kumppaneitamme erilaisissa kansainvälisissä kehityshankkeissa menestyksellä jo 20 vuotta, vuodesta 2001 alkaen. Tällä hetkellä meitä on yli 350 softa-ammattilaista ja meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta. Lisää meistä, palveluistamme ja asiakastarinoistamme www.altoros.com ja  www.altoros.fi.

Ohjelmistokehitystä

Keitä me olemme?

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys.  Vaikutamme kansainvälisesti mutta toimimme vahvasti paikallisesti.  Palvelumme kattavat kaikki ohjelmistokehityksen vaiheet aina tukeen ja ylläpitoon saakka. 

Toimistojamme löytyy nykyisin jo kuudesta eri maasta ja pääkonttorimme on Sunnyvalessa, Yhdysvalloissa. Suomessa tuotamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja useille eri liiketoiminta-alueille. Altoros-ryhmä on palvellut asiakkaitamme ja kumppaneitamme erilaisissa kansainvälisissä kehityshankkeissa menestyksellä jo 20 vuotta, vuodesta 2001 alkaen. Tällä hetkellä meitä on yli 350 softa-ammattilaista ja meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta. Lisää meistä, palveluistamme ja asiakastarinoistamme löytyy myös www.altoros.com

Suomessa kasvavaan tiimiimme kuuluu osaava joukko alan ammattilaisia. Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta lisäksi yli 350 ammattilaista viidessä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Kasvumme on vauhdissa ja haemme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme. Katso uusimmat työpaikkailmoituksemme tästä.

Osaaminen ja palvelumme

Toteutamme ratkaisuja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti käyttäen heidän liiketoimintahaasteisiin soveltuvia parhaita teknologisia työkaluja ja menetelmiä.

Toimimme ketterästi ja valitsemme asiantuntijoistamme jokaiseen projektiin sopivat ammattilaiset. Voimme tarjota palveluja niin paikallisesti, kuin nearshoring (lähiulkoistus) -tyyppisesti, tai yhdistäen molempien hyödyt Hybridi-palvelumallilla.  Toimintamme on läpinäkyvää ja viestintä avointa ja säännöllistä.

Osaamisemme sisältävät mm:

  • Sovelluskehityksen (mm. C#, .Net, Java, React)
  • Testauksen
  • Pilvi ja DevOps automaation
  • Analytiikan & Tekoälyn
  • Tietovarastoinnin

Palvelumme kattavat ohjelmistojen toimitus- ja kehityksen kaikki vaiheet sekä myös tuki- ja jatkokehityspalvelut asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tutustu palveluihimme tästä. 

Osaaminen

Laajan asiantuntijatiimimme osaaminen keskittyy lähinnä Data-analytiikan, teköälyn, koneoppimisen, automaation, pilvipalveluiden sekä IoT -kehityksen alueille. Tiimistämme löytyy ammattilaiset erilaisiin digitaalisiin projekteihin.

Oma kehitystiimi yrityksellenne

Meidän tiimin avulla voitte myös laajentaa oman kehitystiiminne kapasiteettia. Rakennamme käyttöönne juuri teidän tarpeenne ja käyttämienne teknologioiden mukaisen tiimin sisältäen arkkitehdit, kehittäjät, projektipäälliköt ja laadunvalvonnan. Kaikilla asiantuntijoillamme on kokemusta arkkitehtuurin suunnittelusta, kokonaisratkaisujen toteutuksista ja käyttöönotoista sekä myös tuotantoympäristöjen tukemisesta ja kehittämisestä. Pyrimme vahvistamaan tiimiäsi tarvittavalla sopivalla osaamisella tai kokonaisuudella.

"Asiakkaan luottamus pitää ansaita pitkäjänteisesti jokaikinen päivä, sen voi kuitenkin menettää helposti hetkessä."

– Ari Mutanen

Toimitusjohtaja, Altoros Finland

Tiimimme palveluksessasi

Ari Mutanen

CEO and Country Manager

Pirjo Suvinen

Marketing Manager

Mikael Engberg

Senior Data Consultant

Arto Salli

Senior Coding Architect

Pirjo Ahvenainen

Senior Software Architect

Petteri Vesalainen

Agile Coach/Scrum Master

Helsinki

Altoros Finland Oy

Oslo

Altoros Norge AS

Poland

Altoros Poland

Buenos Aires

Development center

Sunnyvale

Headquarters

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?