Skip to content
Altoros tiimi

Meistä

Autamme sinua tunnistamaan ja hyödyntämään teknologian tuomia mahdollisuuksia, sekä löytämään uusia, innovatiivisia ratkaisuja liiketoimintaasi.

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys.  Toimimme kansainvälisesti mutta vaikutamme paikallisesti.  Palvelumme kattaa nearshoring (lähiulkoistus) kuin myös paikallisesti työskentelevät kehittäjämme.

Suomessa kasvavaan tiimiimme kuuluu osaava joukko alan ammattilaisia. Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta meillä on myös mielenkiintoinen kansainvälinen ulottuvuus: yli 350 ammattilaista viidessä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

Toimistojamme löytyy viidestä eri maasta ja pääkonttorimme on Sunnyvalessa, Yhdysvalloissa. Suomessa tuotamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja useille eri liiketoiminta-alueille. Altoros-ryhmä on palvellut asiakkaitamme ja kumppaneitamme erilaisissa kansainvälisissä kehityshankkeissa menestyksellä jo 20 vuotta, vuodesta 2001 alkaen. Tällä hetkellä meitä on yli 350 softa-ammattilaista ja meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta. Lisää meistä, palveluistamme ja asiakastarinoistamme www.altoros.com ja  www.altoros.fi.

Ohjelmistokehitystä

Keitä me olemme?

Altoros on ketterä ja innovatiivinen digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistokehitys- ja analytiikka-yritys.  Toimimme kansainvälisesti mutta vaikutamme paikallisesti.  Palvelumme kattaa nearshoring (lähiulkoistus) kuin myös paikallisesti työskentelevät kehittäjämme.

Toimistojamme löytyy viidestä eri maasta ja pääkonttorimme on Sunnyvalessa, Yhdysvalloissa. Suomessa tuotamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja useille eri liiketoiminta-alueille. Altoros-ryhmä on palvellut asiakkaitamme ja kumppaneitamme erilaisissa kansainvälisissä kehityshankkeissa menestyksellä jo 20 vuotta, vuodesta 2001 alkaen. Tällä hetkellä meitä on yli 350 softa-ammattilaista ja meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta. Lisää meistä, palveluistamme ja asiakastarinoistamme löytyy myös www.altoros.com

Suomessa kasvavaan tiimiimme kuuluu osaava joukko alan ammattilaisia. Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta lisäksi yli 350 ammattilaista viidessä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Kasvumme on vauhdissa ja haemme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme. Katso uusimmat työpaikkailmoituksemme tästä.

Osaaminen ja palvelumme

Palvelemme asiakkaitamme heidän toiveidensa mukaisesti toteuttaen ratkaisuja juuri heidän liiketoimintahaasteisiin parhaita teknologisia työkaluja hyödyntäen.

Toimimme ketterästi ja valitsemme asiantuntijoistamme juuri teidän projektiin sopivat ammattilaiset. Toimintamme on läpinäkyvää ja viestintä avointa ja säännöllistä.

Osaamisemme sisältävät mm:

  • Sovelluskehityksen (mm. C#, .Net, Java, React)
  • Testauksen
  • Pilvi ja DevOps automaation
  • Analytiikan & Tekoälyn
  • Tietovarastoinnin

Palvelumme kattavat ohjelmistojen toimitus- ja kehityksen sekä myös tuki- ja jatkokehityspalvelut asiakkaan tarpeiden mukaan.

Osaaminen

Laajan asiantuntijatiimimme osaaminen keskittyy lähinnä Data-analytiikan, teköälyn, koneoppimisen, automaation, pilvipalveluiden sekä IoT -kehityksen alueille. Tiimistämme löytyy ammattilaiset erilaisiin digitaalisiin projekteihin.

Oma kehitystiimi yrityksellenne

Meidän tiimin avulla voitte myös laajentaa oman kehitystiiminne kapasiteettia. Rakennamme käyttöönne juuri teidän tarpeenne ja käyttämienne teknologioiden mukaisen tiimin sisältäen arkkitehdit, kehittäjät, projektipäälliköt ja laadunvalvonnan. Kaikilla asiantuntijoillamme on kokemusta arkkitehtuurin suunnittelusta, kokonaisratkaisujen toteutuksista ja käyttöönotoista sekä myös tuotantoympäristöjen tukemisesta ja kehittämisestä. Pyrimme vahvistamaan tiimiäsi tarvittavalla sopivalla osaamisella tai kokonaisuudella.

"Asiakkaan luottamus pitää ansaita pitkäjänteisesti jokaikinen päivä, sen voi kuitenkin menettää helposti hetkessä."

– Ari Mutanen

Toimitusjohtaja, Altoros Finland

Tiimimme palveluksessasi

Petteri Vesalainen

Agile Coach/Scrum Master

Isto Hunttila

Senior Coding Architect

Pirjo Suvinen

Marketing Manager

Arto Salli

Senior Software Developer

Arafat Mollik

Junior Software Developer

Ari Mutanen

CEO and Country Manager

Helsinki

Altoros Finland OY

Oslo

Altoros Norge AS

Minsk

Development center

Buenos Aires

Development center

Sunnyvale

Headquarters

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?