Skip to content

Kokemuksella ja ammattitaidolla ohjelmistokehitystä!

Luotettava ja ketterä ohjelmistokehityskumppanisi

ME VOIMME AUTTAA SINUA KUN TARVITSET SOFTA-OSAAMISTA

Ohjelmistokumppani

Full stack -kehitys

Tarjoamme apua yrityksesi koko ohjelmistokehityksen ja digitaalisten palveluiden projekteihin – Ideasta toteutukseen ja tukipalveluiden kautta jatkokehitykseen. Me autamme sinua kirkastamaan tavoitteesi, sekä rakentamaan siitä yhä tehokkaampaa liiketoimintaa.  Hoidamme kokonaisuuden niin visuaalisen käyttökokemuksen kuin sen takana olevan toiminnallisuuden  (Front-end ja Back-end).

Mobiilisovellukset

Mobiilisovellukset

Mobiilisovellukset helpottavat palveluiden käyttöä, ajasta ja paikasta riippumatta. Tarjoamme täyden elinkaaren hallinnan iOS-, Android- ja Hybridi-pohjaisille sovelluksille prototyypeistä käyttöönottoon ja testaukseen. Toteutamme applikaatioita, jotka ovat ladattavissa sovelluskauppojen, kuten Applen App Storen tai Google Play -kaupan kautta. Palveluumme kuuluu koko toimitusketju: konseptointi, suunnittelu, tekninen toteutus, testaus ja julkaisu.

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Me autamme kehittämään IT- ympäristöstänne joustavamman ja skaalautuvamman, sekä valitsemaan ja rakentamaan tarpeisiinne soveltuvat palvelut ja sovellukset.

Tarjoamme ammattitaitoista pilvikonsultointipalveluita liittyen privaatti, julki tai hybridipilveen AWS-, Azure- tai GCP-ympäristöissä.  Olemme myös apunasi sovelluskehityksessä ja alustapalveluiden suunnittelussa sekä hyödyntämisessä. 

Tietovarastot

Tietoratkaisut

Tarvitsetko apua tietovarastojen kehittämiseen, eri teknologioiden välisiin integraatioihin tai suorituskyvyn optimointiin? Meidän vahva asiantuntijatiimi auttaa sinua hyödyntämään datasta saatavaa tietoa ja kertoo kuinka se voidaan muuttaa aidoksi liiketoimintahyödyksi.

Hyvin rakennetut tietovarastot antavat pohjan datan ja tekoälyn hyödyntämisessä. Datan avulla voimme selvittää mm: Millaisia säästöjä datan hyödyntämisellä on mahdollista saavuttaa tai millaista kokonaan uudenlaista liiketoimintamallia teillä olisi mahdollista tehdä.

Tekoäly

TEKOÄLY

Teknologian kehittyminen tuo tekoälyn osaksi arkipäiväämme ja pian se on kiinteä osa kaikkea tekemistämme. Haluatko tunnistaa organisaatiosi ne liiketoiminta-alueet, joissa tekoälyn avulla voitaisiin mahdollistaa säästöjä, tehokkuutta tai löytää vaikkapa täysin uusia liiketoiminta-alueita?

Me voimme auttaa teitä löytämään ne alueet, joissa teköälyä hyödyntämällä voidaan mahdollistaa mm. prosessien automatisointia, asiakaspalvelun parantamista sekä tehokkuuden ja kannattavuuden lisäämistä. 

Hybridi-palvelumalli

Hybridi-palvelumallin avulla pääset eroon ohjelmistokehitysprojektien resurssointimurheista ja säästät rahaa – ilman stressiä, ylimääräistä säätöä ja vieläpä riskittömällä takuulla.

Hybridi-palvelumallimme avulla varmistat, että saat samalla kertaa sekä paikallisen palvelun, että
kansainvälisen kustannustehokkaan etätyöskentelyn (near-shore) hyödyt.

Teknologioita, joita osaamme

Backend
Tiedonhallinta
Mobiili
Android mobiilisovellusten ohjelmointi
iOS mobiilisovelluksen ohjelmointia
Käyttöliittymät
Pilvi-natiivi kehitys
Innovaatiot
Blockhain

Kysy lisää, kerromme mielellämme tarkemmin

HEI

Kuinka voisimme auttaa sinua?